Alberto Pozzetto

Alberto Pozzetto - Italiaanse Eetwinkel

Redesign van de website voor Alberto Pozzetto, de bekende Italiaanse eetwinkel in de Amsterdamse Pijp. Naast de complete herziening van het ontwerp, is ook een WooCommerce webshop toegevoegd waar klanten Italiaanse producten kunnen kopen.

Ralight Holland

WooCommerce webshop met een compleet maatwerk design. Alle pagina’s hebben een eigentijds ontwerp gekregen, waardoor de webshop een unieke uitstraling heeft die helemaal past bij de koele producten die Ralight Holland aanbiedt.

Charlie & Vos

Charlie en Vos

Webshop voor Charlie & Vos. Charlie & Vos produceert en verkoopt baby en kinder artikelen.

Pia Piatti

Pia Piatti

Pia Piatti brengt handgemaakt Italiaans servies bij jou op tafel. In de webwinkel vind je het complete aanbod zoals schalen, borden, bekers, flessen en kopjes. Pia’s passie voor Italiaans eten en lang tafelen inspireerde haar om dit bijzondere servies naar Nederland te halen. Want wat maakt een lekker diner met goede vrienden nóg beter? Een […]

Huidtherapeut NL

Huidtherapeut.nl

Voor het landelijk netwerk van huidtherapeuten heb ik in 2019 deze zeer uitgebreide, meertalige website mogen ontwerpen. De website bevat een schat aan informatie over huidaandoeningen en behandelingen.