Online Marketing

Van A tot Z

Als allround virtueel assistent ontwerp, optimaliseer en onderhoud ik je website, webshop of online leeromgeving, sociale media en advertenties zodat jij je volledig op je klanten kunt richten.

Hoe werk ik aan jouw marketing?

Online marketing begint vaak bij het ontwerp van een website.
Ik kijk graag verder: komen er ook bezoekers naar je website, converteert een bezoek naar een verkoop of contactmoment en hoe kunnen we de conversie verhogen? 

Website ontwerp

Ontwerp en bouw van je website

Meten is weten

Ik voeg Google Analytics toe zodat we website bezoek kunnen meten. Door de website aan te melden zal Google deze gaan doorzoeken op keywords en tonen in zoekresultaten.

Social Media

Om een netwerk op te bouwen zet ik social media profielen op waar je berichten kunt plaatsen en de interactie aan kunt gaan met potentiële bezoekers van je website.

Analyse

Komen er bezoekers naar je website? Welke pagina's zijn een succes en waar gaat het mis? Je ontvangt een duidelijke analyse en advies met verbeterpunten.

Optimalisatie

Je klanten zijn voortdurend in beweging. Nu we weten wat wel en niet werkt om meer klanten te trekken en de verkoop te vergroten kunnen we op basis hiervan je online marketing optimaliseren.

Mijn Klanten

Waarom met mij samenwerken? Mijn klanten kunnen die vraag het beste beantwoorden.

Vragen over websites of online marketing?
Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.
Ik help je graag de juiste antwoorden te vinden.