Over Lubach

Online Marketing van A to Z

Wie Ben Ik

Hallo, ik ben Antoine, allrounder op het gebied van online marketing met meer dan 15 jaar ervaring bij grote media bedrijven en sinds enkele jaren werkzaam als zzp’er.

Door mijn ruime ervaring weet ik op alle vragen over websites en online marketing de juiste antwoorden te vinden.

 

Mijn Doel

Ik bied brede ondersteuning aan zzp’ers en mkb’ers bij het online verkopen van hun diensten en producten.

Dat begint vaak bij het ontwerp van een website, maar ik kijk graag verder. Zo adviseer en ondersteun ik bij  zoekmachine optimalisatie, advertentie campagnes en onderhoud.

Wat Ik Doe

Waarom Voor Mij Kiezen?

Online marketing met een kritisch oog op het resultaat.

Zoek je ondersteuning bij het ontwerp van je website, het technisch onderhoud, schrijven en updaten van de inhoud, zoekmachine optimalisatie, social media marketing of het opzetten van advertentie campagnes?

Als allrounder met ruime ervaring op al deze vlakken regel ik dat voor je zodat jij je volledig op je klanten kunt richten.

In de meer dan 15 jaar die ik inmiddels in de mediawereld werk heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om het werken aan projecten en het samenwerken met collega’s en klanten.

Een mooie website is fijn. Een website die bezoekers trekt is beter. Een bezoek dat converteert in een aankoop of contactmoment is het beste.

Daarom kijk ik naar zowel jouw wensen voor je website, als naar wat de klant verwacht daar te vinden.

Mocht je vragen hebben over websites of online marketing, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag de juiste antwoorden te vinden.

Mijn Klanten

Waarom met mij samenwerken? Mijn klanten kunnen die vraag het beste beantwoorden.

Vragen over websites of online marketing?
Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.
Ik help je graag de juiste antwoorden te vinden.