Amsterdamse Acupunctuur

Redesign van bestaande website

Voor Avicenna Amsterdamse Acupunctuur heb ik de bestaande website een redesign gegeven. 

Het herontwerp van de website was gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het versterken van de online aanwezigheid. Ik heb hard gewerkt om de navigatie intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken, zodat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Daarnaast heb ik aandacht besteed aan het visuele ontwerp, met als doel een aantrekkelijke en professionele uitstraling te creëren.

Een belangrijk aspect van het herontwerp was het verbeteren van de SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ik heb zorgvuldig gekeken naar relevante zoekwoorden en -zinnen die betrekking hebben op acupunctuur in Amsterdam en Almere en heb deze geïntegreerd in de website. Door deze optimalisatie ben ik erin geslaagd om de  zichtbaarheid op zoekmachines te vergroten, waardoor meer mensen de praktijken  kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar acupunctuurbehandelingen in Amsterdam of Almere, zoals migraine, zwanger worden, rugklachten, vermoeidheid, tinnitus, schouder- en nekklachten, stoppen met roken, depressie, afvallen, slaapstoornis, hooikoorts, stress, of hoofdpijn.

Het herontwerp van de website heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de SEO-resultaten. Ik zag een toename in organisch verkeer naar de website en een hogere rangschikking in zoekresultaten. Dit betekent dat de onderneming beter vindbaar is voor potentiële cliënten die geïnteresseerd zijn in acupunctuurbehandelingen.

Neem snel een kijkje nemen op amsterdamseacupunctuur.nl en ontdek de nieuwe functies en inhoud. Als je feedback hebt of vragen over mijn diensten, sta ik altijd klaar om je te helpen.

Desktop

Amsterdamse Acupunctuur - website vóór redesign Amsterdamse Acupunctuur - website ná redesign

Smartphone

Amsterdamse Acupunctuur - website vóór redesign Amsterdamse Acupunctuur - website ná redesign

Bekijk meer projecten

roccadisottom.com-white-bg-1080x1080
shiatsu-firenze.it-white-bg-1080x1080
Alberto Pozzetto - Italiaanse Eetwinkel
ralight-holland.com-white-bg-1080x1080
Litemover
Charlie en Vos
Kunstkijkje
Si5ala
Hortitrade
AV Taalacademie
LGDA
OCL Lighting
X-Breeze / CrossBreeze
Armon Products
safetesting.nl-white-bg-1080x1080
Fidatacom
Pia Piatti
Language Empowers