Reviews

Geeft zeer goede adviezen

Antoine heeft voor LUX: Licht op Onderwijs zowel de oude als nieuwe website gebouwd. We ervaren de samenwerking met hem altijd als als zeer prettig. Antoine luistert naar de wensen van de klant, maar geeft ook zeer goede adviezen. Dat alles ten gunste van het eindproduct. Wat ook erg prettig is, is dat hij altijd goed bereikbaar is voor eventuele vragen en klaarstaat om je op weg te helpen. Niets dan lof en zeker een aanbeveling waard!

Erik JansenLux - Licht Op Onderwijs
Erik Jansen

Understands business requirements

I've know Antoine for many years, we worked together on multiple projects. Antoine is a humble person and a good listener, he's the guy who comes with solutions and is able to think ahead. Prioritise what's best for customers and understands business requirements. Deeply understanding of tech and use these building blocks to come up with feasible solutions. Antoine is able to work independently or in a multiple team setting, is able to adapt quickly and is a valuable asset in ideation sessions

Niels StokkelService Designer
Niels Stokkel

Denkt mee

Antoine heeft voor ons huidtherapeut.nl ontworpen en helpt ons ook met SEO en SEA. Hij heeft geduld en denkt mee met de vele wensen en aanpassingen.

Deepinder SelhiConsultant at Huidzorgnet B.V.
Deepinder Selhi - Consultant at Huidzorgnet B.V.

Luistert goed en denkt kritisch mee

Antoine luistert goed naar wat jij als klant wil en denkt tevens kritisch mee. Het is hem gelukt om voor ons een mooie vernieuwde website te ontwerpen die strak, overzichtelijk en fris toont. Wij zouden hem zeker aanbevelen als je iemand zoekt, die een mooie website voor je ontwerpt.

Jolijt VoermanLux - Licht Op Onderwijs
Jolijt Voerman

Werkt snel en gestructureerd

Met Antoine samen werken is erg prettig. Hij werkt snel en gestructureerd. Hij denkt mee en geeft creatieve duidelijke oplossingen.

Mirian RuttenCoaching
Mirian Rutten

Gaf ook mooie feedback

Zelf had ik geprobeerd mijn website te doen….maar na mijn gepruts kreeg ik het niet meer terug. Na telefonisch contact met Antoine voelde ik me begrepen met betrekking tot mijn wensen. Ik wilde een hele nieuwe site, duidelijk, leuk en vooral professioneel, klantvriendelijk en vindbaar. Hij is aan de slag gegaan voor mij en bouwde niet alleen een super passende pagina, hij gaf ook mooie feedback m.b.t. mijn website, teksten, vindbaarheid, foto's enz. Wanneer je net zo'n digibeet bent als ik krijg je bij Antoine niet alleen een mooie website maar ook de tools zodat je er zelf mee verder kan.

Pauline HurkmansTrainer & Coach

Echt een aanrader

Antoine heeft onlangs mijn website flink onder handen genomen. De vorige was ook door hem gebouwd, maar na een paar jaar waren mijn wensen flink veranderd. Dat had hij goed door. Ik ben heel tevreden met het ontwerp en de functionaliteit. Bovendien werkt hij snel en heeft hij een prettige methode met feedbackrondes. Echt een aanrader!

Aleid van de Vooren-Fokma Taaltrainer Nederlands | Schrijfcoach | Docent NT2

Hele fijne samenwerking

Antoine heeft Dadodans echt zichtbaar gemaakt op het web. Niet alleen door het maken van een prachtige en functionele website voor Dadodans maar ook door de Facebook pagina op te zetten en veel advies te gegeven over het gebruik van social media. Hij doet zijn werk snel, met veel passie en enthousiasme. Hele fijne samenwerking!

Gaia GonnelliArtistiek Leider Dadodans
Gaia Gonnelli

Mooie resultaten

Antoine weet wat hij doet, met zijn kennis en ervaring kan hij je een zetje kan geven om op te starten (al die keuzes!), hij is behulpzaam en geduldig, denkt mee en heeft oog voor design.

Saskia Burgerhout WilleboordseB6 Coaching & Consulting
Saskia Burgerhout Willeboordse