De beste WooCommerce-plug-ins voor je nieuwe webshop

WooCommerce is een krachtige e-commerce-plugin voor WordPress die je helpt je producten online te verkopen. Er zijn veel verschillende WooCommerce-plug-ins beschikbaar, die je kunnen helpen je website te verbeteren en je verkoop te verhogen.

In dit artikel bespreken we de beste WooCommerce-plug-ins voor je nieuwe website. We zullen kijken naar plug-ins voor online betalen, boekhouden en factureren, verzenden en retourneren, en verschillende prijzen instellen voor bezoekersrollen.

Online betalen met Mollie

Mollie is een van de meest populaire betaalmethoden in Nederland. Met de Mollie-plug-in kun je je klanten verschillende betaalmethoden aanbieden, zoals iDEAL, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Boekhouden en factureren met Moneybird

Moneybird is een boekhoudprogramma dat je helpt je inkomsten en uitgaven bij te houden. Met de Moneybird-plug-in kun je je WooCommerce-verkopen automatisch importeren in Moneybird, zodat je je boekhouding eenvoudig op orde kunt houden.

Verzenden en retourneren met Sendcloud

Sendcloud is een verzendplatform dat je helpt je bestellingen te verzenden. Met de Sendcloud-plug-in kun je je bestellingen automatisch afdrukken en verzenden, en je kunt je klanten ook de mogelijkheid bieden om hun bestellingen te retourneren.

Verschillende prijzen instellen voor bezoekersrollen met Yith WooCommerce Role Based Prices

Met de Yith WooCommerce Role Based Prices-plug-in kun je verschillende prijzen instellen voor verschillende bezoekersrollen. Dit is handig als je bijvoorbeeld korting wilt geven aan leden van je nieuwsbrief of aan zakelijke klanten.

Conclusie

Dit zijn slechts enkele van de vele WooCommerce-plug-ins die beschikbaar zijn. Welke plug-ins je nodig hebt voor je nieuwe website hangt af van je specifieke behoeften. Door de juiste plug-ins te kiezen kun je je website verbeteren en je verkoop verhogen.

Extra tips

Hier zijn nog een paar extra tips voor het kiezen van de juiste WooCommerce-plug-ins voor je nieuwe website:

  • Lees de beoordelingen van andere gebruikers voordat je een plug-in installeert.
  • Kies alleen plug-ins die compatibel zijn met de laatste versie van WooCommerce.
  • Installeer niet te veel plug-ins, dit kan je website vertragen.
  • Update je plug-ins regelmatig om de nieuwste beveiligingsupdates te ontvangen.
categorieën:Webshop
Publicatiedatum: 14 juli 2023
Laatst gewijzigd: 11 januari 2024