WordPress webdesignMooi, Overtuigend en Goed Vindbaar

Maatwerk WordPress webdesign voor ZZP’ers, MKB’ers en organisaties, die je sales stimuleren, merkbekendheid vergroten of je publiek informeren.

Mooi

Een WordPress webdesign dat  past bij jouw bedrijf en waar jouw diensten, producten of ideeën duidelijk gepresenteerd zijn.

Overtuigend

Een website die bezoekers overtuigt met jouw unique selling points, achtergrondverhaal en testimonials. Pakkende call-to-actions zorgen voor conversies.

Goed vindbaar

Goede vindbaar in Google met pagina’s die SEO best practices volgen en de beste gereedschappen om bezoek te meten en pagina’s te optimaliseren.

Inhoud

Een mooie website Passend bij jouw organisatie

Een WordPress webdesign dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf is essentieel voor een professionele online aanwezigheid. Het vormt de digitale etalage waarin jouw diensten, producten of ideeën helder en overtuigend worden gepresenteerd. Met een doordacht ontwerp kunnen bezoekers direct de kernwaarden en unieke kenmerken van jouw onderneming ervaren. Of het nu gaat om een strakke en moderne uitstraling of juist een warm en uitnodigend design, een op maat gemaakt WordPress webdesign biedt de flexibiliteit om de identiteit van jouw bedrijf optimaal tot uiting te laten komen.

Een goed doordacht WordPress webdesign gaat verder dan alleen esthetiek. Het moet ook rekening houden met gebruiksvriendelijkheid en navigatie, zodat bezoekers moeiteloos door de website kunnen bladeren en de informatie vinden die ze zoeken. Responsiviteit is ook van cruciaal belang, aangezien steeds meer mensen websites bezoeken via mobiele apparaten. Door te investeren in een WordPress webdesign dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, bereik je een breder publiek en verbeter je de algehele gebruikerservaring.

Of je nu een start-up, een MKB-bedrijf of een gevestigde onderneming bent, een goed doordacht WordPress webdesign is een investering in de groei van jouw online aanwezigheid. Het biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie van jouw diensten en producten, maar creëert ook een solide basis voor online marketing en communicatie met jouw doelgroep. Als ervaren webdesigner creëer ik websites die niet alleen de huidige behoeften van organisaties weerspiegelen, maar ook flexibel genoeg zijn om mee te groeien met toekomstige ontwikkelingen.

Een overtuigende website Waarmee je klanten trekt

Overtuig bezoekers met jouw unieke verkoopargumenten, achtergrondverhaal en testimonials om een blijvende indruk achter te laten. Door duidelijk te communiceren wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie, creëer je geloofwaardigheid en wek je het vertrouwen van potentiële klanten. Laat zien waarom jouw producten of diensten de beste keuze zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het oplossen van de behoeften van de klant. Een overtuigende presentatie van je unique selling points is van onschatbare waarde om bezoekers te overtuigen en om te zetten in waardevolle klanten.

Het delen van jouw achtergrondverhaal biedt een menselijke touch aan jouw merk. Door de oorsprong en waarden van jouw bedrijf te benadrukken, creëer je een band met het publiek. Mensen willen zich verbinden met merken die een verhaal hebben en die transparantie tonen. Daarnaast spelen testimonials een cruciale rol in het overtuigingsproces. Positieve ervaringen van tevreden klanten fungeren als krachtige aanbevelingen en vergroten het vertrouwen van nieuwe bezoekers. Het tonen van deze getuigenissen op strategische plekken op jouw website versterkt het overtuigende karakter van jouw merk.

Het implementeren van pakkende call-to-actions is de sleutel tot het stimuleren van conversies op jouw website. Duidelijke en aantrekkelijke oproepen tot actie motiveren bezoekers om specifieke stappen te ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het aanvragen van informatie of het doen van een aankoop. Door de bezoekers op het juiste moment de juiste aanwijzingen te geven, optimaliseer je de gebruikerservaring en vergroot je de kans op succesvolle conversies. Het is essentieel om deze call-to-actions strategisch te plaatsen op jouw website en ze te voorzien van overtuigende teksten die direct aansluiten bij de behoeften en wensen van jouw doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie Zodat je gevonden wordt

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is essentieel om je online zichtbaarheid te verbeteren en meer potentiële klanten aan te trekken. Met een  geoptimaliseerde website kun je ervoor zorgen dat je deze hoger scoort in de zoekresultaten, wat resulteert in meer organisch verkeer en een grotere kans op conversies.

Om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zijn er verschillende belangrijke stappen die je kunt nemen:

 1. Keyword research: Het identificeren van de juiste zoekwoorden is de basis van een goede SEO-strategie. Door grondig zoekwoordenonderzoek uit te voeren, kun je ontdekken welke zoektermen je potentiële klanten gebruiken en deze integreren in je website. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je website relevant is voor de zoekopdrachten van gebruikers.
 2. Optimalisatie van metadata: Metadata, zoals paginatitels, meta-beschrijvingen en URL-structuren, zijn belangrijke elementen voor zoekmachineoptimalisatie. Door deze metadata te optimaliseren en relevante zoekwoorden op te nemen, kun je zoekmachines vertellen waar je webpagina’s over gaan en ervoor zorgen dat ze beter kunnen worden geïndexeerd.
 3. Contentoptimalisatie: Het creëren van hoogwaardige content is essentieel voor SEO. Door relevante zoekwoorden op te nemen in je productbeschrijvingen, blogposts en andere inhoud, kun je je website beter laten ranken in zoekmachines. Zorg ervoor dat je content informatief, goed gestructureerd en gemakkelijk te lezen is voor zowel zoekmachines als gebruikers.
 4. Linkbuilding: Het verkrijgen van hoogwaardige backlinks naar je website kan je online zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Door samen te werken met relevante websites en blogs in jouw branche, kun je je autoriteit vergroten en zoekmachines laten zien dat je webshop betrouwbaar en waardevol is.
 5. Mobielvriendelijkheid: Aangezien steeds meer mensen internet gebruiken via hun mobiele apparaten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website responsief is en goed functioneert op verschillende schermformaten. Een mobielvriendelijke website wordt hoger gewaardeerd door zoekmachines en biedt gebruikers een positieve gebruikerservaring, wat kan leiden tot hogere rankings.

Door deze SEO-optimalisatiestappen toe te passen, kun je je website beter vindbaar maken in zoekmachines, meer verkeer aantrekken en uiteindelijk meer potentiële klanten bereiken. Het is een voortdurend proces dat regelmatig onderhoud en monitoring vereist, maar de resultaten zijn de investering zeker waard. Verbeter jouw online zichtbaarheid en trek meer bezoekers aan met een geoptimaliseerde website.

Apotheek Cocquyt website screenshots desktop smartphone

Een WordPress website Wat kost dat nou?

Een WordPress website biedt eindeloze mogelijkheden om je online bedrijf te laten groeien. Maar wat zijn de kosten van het opzetten van zo’n website? Het antwoord is afhankelijk van verschillende factoren die invloed hebben op de prijs.

Standaardontwerp of maatwerk

Bij het bepalen van de kosten van een WordPress website moet je rekening houden met verschillende aspecten. Allereerst is er de mate van aanpassing die je wenst. Wil je een standaardontwerp of heb je behoefte aan een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij je merk en doelgroep? Een op maat gemaakte website kan iets duurder zijn, maar het biedt wel de mogelijkheid om je te onderscheiden van je concurrenten en een unieke online ervaring te bieden aan je bezoekers.

Heb je een klein budget dan kun je ervoor kiezen om te starten met een standaard ontwerp en dit later uit te breiden als je website eenmaal succesvol is.

Extra functies

Daarnaast spelen extra functies een rol bij de kosten. Wil je bijvoorbeeld een geavanceerd zoekfilter, maatwerk data invoer (agenda, vacatures, evenementen, etc.) of een meertalige website? Elk van deze functies kan de prijs van je website beïnvloeden. Het is belangrijk om te bepalen welke functies essentieel zijn voor jouw organisatie en welke je in de toekomst zou willen toevoegen.

Onderhoudskosten

Tenslotte mag je de doorlopende onderhoudskosten niet vergeten. Een website vereist regelmatige updates, beveiligingspatches en technische ondersteuning. Het is raadzaam om een onderhoudsplan op te nemen in je budget om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig blijft.

Het onderhoud kun je zelf doen, maar soms is het efficiënter dit aan je webbouwer uit te besteden omdat deze meer expertise heeft en het werk vaak sneller kan uitvoeren.

Zelf doen of een expert inhuren?

Het opzetten van een WordPress website kan een uitdagende taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met webdesign en online marketing. Het kan verleidelijk zijn om te denken dat je het zelf kunt doen om kosten te besparen, maar er zijn veel voordelen verbonden aan het inhuren van een professionele WordPress webdesigner.

Waarom zou je kiezen voor een expert? Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een professionele aanpak:

 1. Deskundigheid: Een WordPress webdesigner heeft de kennis en expertise om een website op te zetten die voldoet aan de nieuwste trends en beste praktijken in de branche. Ze begrijpen de technische aspecten van het platform en kunnen ervoor zorgen dat je website snel, veilig en goed functioneert.
 2. Tijd besparen: Het opzetten van een website vergt veel tijd en toewijding. Door een expert in te huren, kun je deze tijd besteden aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf, zoals marketing en klantenservice. Een professional kan het hele proces efficiënt afhandelen en ervoor zorgen dat je website binnen de kortst mogelijke tijd live gaat.
 3. Aangepaste functionaliteit: Een expert kan je helpen bij het implementeren van specifieke functies en aanpassingen die essentieel zijn voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om maatwerk gegevens, een meertalige website of speciale platformen, een professional kan ervoor zorgen dat je website perfect aansluit bij jouw behoeften en die van je bezoekers.
 4. Professionele uitstraling: Een goed ontworpen website maakt een blijvende indruk op bezoekers en wekt vertrouwen. Een expert kan je helpen bij het creëren van een aantrekkelijk ontwerp dat de identiteit van je merk weerspiegelt en je onderscheidt van concurrenten. Dit zal je helpen om potentiële klanten aan te trekken en hen te overtuigen dat jouw aanbod het beste is.
 5. Ondersteuning en onderhoud: Een goede website vereist regelmatig onderhoud en technische ondersteuning. Door een expert in te huren, krijg je toegang tot continue ondersteuning en updates om ervoor te zorgen dat je webshop altijd up-to-date en veilig is. Dit bespaart je de hoofdpijn en het gedoe van het zelf oplossen van technische problemen.

Kortom, het inhuren van een professionele WordPress webdesigner biedt vele voordelen ten opzichte van het zelf doen. Het bespaart je tijd, geeft je toegang tot expertise en zorgt ervoor dat je website er professioneel uitziet en goed functioneert. Overweeg dus zeker om een expert in te huren voor het opzetten van jouw WordPress website en geniet van de voordelen die dit met zich meebrengt.

Huidtherapeut NL website screenshots desktop smartphone

Voordelen van een goed ontworpen website

Het hebben van een goed ingestelde WordPress website brengt veel voordelen met zich mee voor je organisatie. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen die je kunt verwachten wanneer je kiest voor een goed ontworpen en geoptimaliseerde website:

 1. Meer klanten: Door je website goed in te stellen en te optimaliseren, kun je meer potentiële klanten aantrekken. Een aantrekkelijk ontwerp en  gebruiksvriendelijke navigatie zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en een positieve ervaring hebben op je website. Dit vergroot de kans dat ze gebruik maken van jouw aanbod en zorgt voor een groeiend netwerk.
 2. Hogere conversies: Een goed ingerichte website kan de conversieratio verhogen. Door gebruik te maken van effectieve call-to-action knoppen, overtuigende beschrijvingen van je aanbod en klantbeoordelingen, kun je bezoekers omzetten in betalende klanten. Een website die is geoptimaliseerd voor conversies kan leiden tot een hogere omzet en winst voor je bedrijf.
 3. Tevreden gebruikers: Een goed ingestelde website zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Snelle laadtijden, gemakkelijke navigatie en een intuïtieve gebruikersinterface maken het voor bezoekers eenvoudig om te vinden wat ze zoeken en een aankoop te doen of contact op te nemen. Tevreden gebruikers zullen eerder terugkeren naar je website en deze aanbevelen aan anderen, waardoor je klantenbestand en reputatie groeien.
 4. Betere zoekmachineoptimalisatie: Een goed ontworpen website kan je online zichtbaarheid vergroten. Door te zorgen voor een goede structuur, relevante content en geoptimaliseerde metadata, kun je je website beter laten ranken in zoekmachines zoals Google. Dit betekent dat potentiële klanten je website gemakkelijker kunnen vinden wanneer ze zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt of informatie die je geeft.
 5. Betrouwbaarheid en professionaliteit: Een goed ingestelde website  straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Een aantrekkelijk ontwerp en een soepele gebruikerservaring wekken vertrouwen bij bezoekers en geven hen het gevoel dat ze bij een betrouwbaar bedrijf kopen. Dit kan helpen om mogelijke twijfels weg te nemen en de kans te vergroten dat bezoekers daadwerkelijk een aankoop doen of een bezoek anderszins converteert.

Kortom, een goed ingestelde website kan leiden tot meer klanten, hogere conversies, tevreden gebruikers, betere zoekmachineoptimalisatie en meer betrouwbaarheid en professionaliteit. Door te investeren in een professionele WordPress webdesigner die je website op maat kan maken en optimaliseren, kun je deze voordelen voor je bedrijf realiseren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik je kan helpen bij het opzetten van een goed ingerichte webshop die je bedrijf laat groeien.

Responsive design

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website op elk apparaat.

Responsief design is van cruciaal belang voor een succesvolle website. Met het groeiende aantal apparaten waarop mensen internet gebruiken, is het essentieel dat je website er op elk apparaat aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk uitziet.

Het hebben van een responsief design betekent dat je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarop het wordt bekeken. Of een bezoeker je website nu bekijkt op een desktopcomputer, tablet of smartphone, het design en de lay-out moeten consistent en goed leesbaar zijn.

Een responsief design zorgt voor een positieve gebruikerservaring, omdat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de inhoud kunnen lezen zonder in te zoomen of horizontaal te scrollen. Dit verhoogt de kans dat bezoekers langer op je website blijven, meer pagina’s bekijken en uiteindelijk overgaan tot een aankoop of contactmoment.

Daarnaast hecht ook Google veel waarde aan responsief design. Het algoritme van Google waardeert website met een responsief design hoger in de zoekresultaten, omdat ze een betere gebruikerservaring bieden. Dit betekent dat een website met een responsief design meer kans heeft om hoger te ranken en meer organisch verkeer te genereren.

Kortom, een responsief design is van essentieel belang voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website op elk apparaat. Het zorgt voor een positieve gebruikerservaring, verbetert je online zichtbaarheid en vergroot de kans op conversies. Investeer dus in een professionele WordPress website die  responsief is en optimaal presteert op alle apparaten.

Gratis consulatie

Laten we samen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw website.

Bij het opzetten van een succesvolle WordPress website is het van essentieel belang om te kunnen samenwerken met een expert die jouw visie begrijpt en kan omzetten in een goed ontworpen en geoptimaliseerde website. Daarom bied ik een gratis consultatie aan, waar we samen kunnen kijken naar jouw specifieke wensen en de mogelijkheden voor jouw webshop kunnen bespreken.

Tijdens dit consult zal ik naar jouw ideeën luisteren en mijn expertise gebruiken om de beste oplossingen voor jouw website voor te stellen. We zullen de verschillende functionaliteiten en ontwerpopties bespreken die je kunt implementeren om jouw website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en conversiegericht te maken. Daarnaast kunnen we ook de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie en responsief design bespreken, zodat je website goed vindbaar is en perfect functioneert op alle apparaten.

Dit gratis consult biedt je de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe ik jou kan helpen bij het opzetten van een goed ingestelde website die je organisatie laat groeien. Het is ook een kans voor ons om elkaar beter te leren kennen en te zien of we een goede samenwerkingsmatch zijn. Ik geloof dat een goede samenwerking gebaseerd is op vertrouwen, open communicatie en gedeelde doelen, en ik kijk er naar uit om te zien hoe we samen jouw website tot een succes kunnen maken.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een gratis consultatie. Laten we samen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw website bespreken. Ik sta klaar om jou te helpen bij het opzetten van een goed ingerichte website die je organisatie naar nieuwe hoogten zal brengen.