Portfolio

Een overzicht van mijn projecten

WordPress websites, WooCommerce websites en maatwerk listing-sites van klein tot groot, voor webwinkels, goede doelen, autobedrijven, freelancers, stichtingen, campings, taaltrainers en andere ZZP en MKB ondernemers.

Website

Webshop

Alberto Pozzetto - Italiaanse Eetwinkel

Website

Webshop

Meertalig

Ralight Holland nieuwe website

Website

Litemover

Webshop

Charlie en Vos

Website

Litemover

Website

Kunstkijkje

Website

Kunstkijkje app

Kunstkijkje webapp

Website

Envy Clinics / Skinfinity

Website

Fidatacom

Website

Meertalig

Language Empowers

Website

Webshop

Pia Piatti

Website

Ik Zoek Een Leuk Huisje

Ik zoek een leuk huisje

Website

Si5ala

Website

Meertalig

X-Breeze / CrossBreeze

Website

AV Taalacademie

Website

Meertalig

LGDA

Website

OCL Lighting

Website

Meertalig

Armon Products

Armon Products

Website

Hortitrade

Klanten aan het woord

Werkt snel en gestructureerd

Met Antoine samen werken is erg prettig. Hij werkt snel en gestructureerd. Hij denkt mee en geeft creatieve duidelijke oplossingen.

Mirian RuttenCoaching
Mirian Rutten

Understands business requirements

I've know Antoine for many years, we worked together on multiple projects. Antoine is a humble person and a good listener, he's the guy who comes with solutions and is able to think ahead. Prioritise what's best for customers and understands business requirements. Deeply understanding of tech and use these building blocks to come up with feasible solutions. Antoine is able to work independently or in a multiple team setting, is able to adapt quickly and is a valuable asset in ideation sessions

Niels StokkelService Designer
Niels Stokkel

Luistert goed en denkt kritisch mee

Antoine luistert goed naar wat jij als klant wil en denkt tevens kritisch mee. Het is hem gelukt om voor ons een mooie vernieuwde website te ontwerpen die strak, overzichtelijk en fris toont. Wij zouden hem zeker aanbevelen als je iemand zoekt, die een mooie website voor je ontwerpt.

Jolijt VoermanLux - Licht Op Onderwijs
Jolijt Voerman

Echt een aanrader

Antoine heeft onlangs mijn website flink onder handen genomen. De vorige was ook door hem gebouwd, maar na een paar jaar waren mijn wensen flink veranderd. Dat had hij goed door. Ik ben heel tevreden met het ontwerp en de functionaliteit. Bovendien werkt hij snel en heeft hij een prettige methode met feedbackrondes. Echt een aanrader!

Aleid van de Vooren-Fokma Taaltrainer Nederlands | Schrijfcoach | Docent NT2

Gaf ook mooie feedback

Zelf had ik geprobeerd mijn website te doen….maar na mijn gepruts kreeg ik het niet meer terug. Na telefonisch contact met Antoine voelde ik me begrepen met betrekking tot mijn wensen. Ik wilde een hele nieuwe site, duidelijk, leuk en vooral professioneel, klantvriendelijk en vindbaar. Hij is aan de slag gegaan voor mij en bouwde niet alleen een super passende pagina, hij gaf ook mooie feedback m.b.t. mijn website, teksten, vindbaarheid, foto's enz. Wanneer je net zo'n digibeet bent als ik krijg je bij Antoine niet alleen een mooie website maar ook de tools zodat je er zelf mee verder kan.

Pauline HurkmansTrainer & Coach

Hele fijne samenwerking

Antoine heeft Dadodans echt zichtbaar gemaakt op het web. Niet alleen door het maken van een prachtige en functionele website voor Dadodans maar ook door de Facebook pagina op te zetten en veel advies te gegeven over het gebruik van social media. Hij doet zijn werk snel, met veel passie en enthousiasme. Hele fijne samenwerking!

Gaia GonnelliArtistiek Leider Dadodans
Gaia Gonnelli

Mooie resultaten

Antoine weet wat hij doet, met zijn kennis en ervaring kan hij je een zetje kan geven om op te starten (al die keuzes!), hij is behulpzaam en geduldig, denkt mee en heeft oog voor design.

Saskia Burgerhout WilleboordseB6 Coaching & Consulting
Saskia Burgerhout Willeboordse

Denkt mee

Antoine heeft voor ons huidtherapeut.nl ontworpen en helpt ons ook met SEO en SEA. Hij heeft geduld en denkt mee met de vele wensen en aanpassingen.

Deepinder SelhiConsultant at Huidzorgnet B.V.
Deepinder Selhi - Consultant at Huidzorgnet B.V.

Geeft zeer goede adviezen

Antoine heeft voor LUX: Licht op Onderwijs zowel de oude als nieuwe website gebouwd. We ervaren de samenwerking met hem altijd als als zeer prettig. Antoine luistert naar de wensen van de klant, maar geeft ook zeer goede adviezen. Dat alles ten gunste van het eindproduct. Wat ook erg prettig is, is dat hij altijd goed bereikbaar is voor eventuele vragen en klaarstaat om je op weg te helpen. Niets dan lof en zeker een aanbeveling waard!

Erik JansenLux - Licht Op Onderwijs
Erik Jansen
Antoine Lubach

Vragen over websites, SEO of online marketing?

Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.
Ik help je graag de juiste antwoorden te vinden.

Naam *
Bedrijf
E-mail *
Telefoon *
Website
LinkedIn
Jouw bericht