Classic Car Italy

Op zoek naar een unieke blikvanger?
Met de klassieke personenauto’s en bestelwagens of de decoratieve onderdelen voor etalages, marktkramen en kantoorruimtes van Classic Car Italy val je altijd op.

Jan: Italiaanse Versnellingsbak

Vanuit Italië is Jan de versnellingsbak achter Classic Car Italy. Na jarenlang in de autobranche werkzaam te zijn geweest is hij in 2005 naar Italië geëmigreerd met het idee om een boerderij camping te beginnen. Na eerst 2 jaar in de autobranche in Italië te hebben gewerkt om de taal goed te leren, is hij samen met Willeke de camping Rocca di Sotto begonnen. Nu dit gelukt is en de camping draait kruipt de benzine in het bloed waar het niet gaan kan.

En zo is het idee geboren om mooie, goede en betrouwbare Italiaanse auto´s naar Nederland te exporteren. Geen nieuw idee denk je misschien, maar het is volgens Classic Car Italy dé manier om aan goede en betaalbare Italiaanse klassiekers te komen.

Logo

Naast de website heb ik ook het logo voor Classic Car Italy mogen ontwerpen. 

De uitgangspunten voor het ontwerp zijn:

  • Italië
  • Klassieke auto’s
  • Duidelijke tagline

Door gebruik van de kleuren van de Italiaanse vlag, een klassiek lettertype en een prominente positie van de tagline heb ik een opvallend logo ontworpen dat duidelijk het aanbod van deze onderneming weergeeft.

Bekijk meer projecten

Energie Hulst
roccadisottom.com-white-bg-1080x1080
shiatsu-firenze.it-white-bg-1080x1080
Alberto Pozzetto - Italiaanse Eetwinkel
ralight-holland.com-white-bg-1080x1080
Litemover
Charlie en Vos
Kunstkijkje
Si5ala
Hortitrade
AV Taalacademie
LGDA
OCL Lighting
X-Breeze / CrossBreeze
Armon Products
safetesting.nl-white-bg-1080x1080
Fidatacom
Pia Piatti
Language Empowers